De APK check

Onze deskundige zal eerst met u de technische documentatie doornemen, waarna hij zijn inspectie zal gaan uitvoeren. Ten eerste zullen de meest essentiële (in potentie) de meest ‘gevaar zettende’ onderwerpen aan het licht worden gehouden. Iedere stap zal middels fotodocumentatie en checklists doorlopen worden.

apk check voltooid

Mocht de deskundige klaar zijn met de APK check, dan zal hij dit aangeven. Doorgaans duurt het zo’n 30 tot 45 minuten. Wanneer de deskundige een direct gevaarlijke situatie aantreft, zal hij voor de veiligheid de installatie uitschakelen hiervoor zal u dan ook ter plaatste tekst en uitleg over krijgen. Mochten er verbeterpunten zijn en/of niet direct gevaarlijke situatie, dan zal dit in het rapport worden vermeldt en zou u eventueel het desbetreffende installatiebedrijf op de gewezen punten aan kunnen spreken. Veelal geven de grotere partijen een minimale service garantie van 5 jaar. 

apk check door deskundig en ervaren installateurs

De deskundigen die de APK check uitvoeren, beschikken over kennis kunde, apparatuur en zijn volledig erkend zonnestroom installateurs. De rapporten worden opgemaakt door experts op het gebied van ‘Veilige zonnestroom installaties’. Binnen één week ontvangt u een compleet rapport met de bevindingen van uw installatie! Meer informatie over de APK check? Neem contact met ons op!

Kosten voor een APK Check vanaf slechts €149,00! (afhankelijk van de grootte van de installatie)

Meer informatie, of inplannen van een APK check? Klik hier!

Spoedgeval?

Heeft u het vermoeden dat het helemaal niet goed zit, of goed mis is met de installatie? Schakel hem dan uit in de meterkast en neem contact met ons op!