Elektrotechniek & installatie

Meterkast nog niet geschikt voor nieuwe zonnepanelen of een laadpaal voor de auto? Onze monteurs vervangen binnen 1 werkdag de hele meterkast. Neem contact op voor meer informatie.

Vernieuwing

De technische ontwikkeling van zonne-installaties blijft onvermoeibaar doorgaan. Hierdoor is het vaak aantrekkelijk om uw al verouderde systeem te laten vervangen voor een verbeterde nieuwe, dit geldt ook voor een oude stoppenkast voor een nieuwe groepenkast. Mocht dit het geval zijn kunnen wij tegelijkertijd met de installatie de groepenkast vervangen tegen zeer gunstige tarieven. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek op uw locatie? Of middels een videobellen? Neem hiervoor contact met ons op.

Inductiekoken

Fornuisgroep aanleggen voor inductiekoken. Ook dat is mogelijk bij Enerdjé. We hebben vakkennis in huis om je hier bij te helpen.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Thuis-batterijen

Airconditioning

Warmtepompen

EV laadstations

Onderhoud

Elektro & installatie techniek

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor verduurzamingstechnieken in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

"Ze hebben bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Ik had er geen werk van alles werd voor mij geregeld. Had er een goed gevoel bij ,goede expertise, hele aardige jongens, en en 14 panelen en een dag geïnstalleerd, top hoor! Dus als u zonnepanelen wilt raad ik deze bedrijf ten zeerste aan"

~ Evert van Dijk