Gratis offerte aanvragen

U weet al wat nodig is en wil hiervoor een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Vul je gegevens in en ontvang binnen 48 uur een passende offerte in je mailbox.

Een zonne-installatie op maat

Bij ENERDJÉ begrijpen we dat elke woonsituatie uniek is en daarom hebben we een zelfontwikkeld zonneopbrengst programma/tool gecreëerd. Met dit programma kunnen we rekening houden met verschillende variabelen, zoals de aanwezigheid van bomen rondom het perceel. Door deze informatie mee te nemen in onze berekeningen, kunnen we ervoor zorgen dat je altijd een geoptimaliseerde installatie hebt met de hoogst mogelijke opbrengst.

Benieuwd naar wat een PV installatie voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een passende offerte aan bij ENERDJÉ! Het is geheel gratis en vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Ontdek hoeveel energie je kunt besparen en geniet van de voordelen van zonne-energie. Laat ons je helpen om de juiste keuze te maken voor jouw woonsituatie.

Voor vragen bel afdeling support +31(0)88 363 7353

7 zekerheden

  • Uitsluitend levering van A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

"Ze hebben bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Ik had er geen werk van alles werd voor mij geregeld. Had er een goed gevoel bij ,goede expertise, hele aardige jongens, en en 14 panelen en een dag geïnstalleerd, top hoor! Dus als u zonnepanelen wilt raad ik deze bedrijf ten zeerste aan"

~ Evert van Dijk

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij