Zonnepanelen laten installeren

Optimaal ingesteld en geïnstalleerd door gecertificeerd personeel.

Gratis dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen vakkundige laten installeren

Wij bieden professionele en deskundige installatie van zonnepanelen, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. Ons team zorgt voor een nauwkeurige en professionele montage van uw zonnepanelen, inclusief de installatie zonder extra kosten of verborgen meerkosten achteraf.

Onze VCA-gecertificeerde zonnepanelen installateurs zijn goed op de hoogte van alle werkomstandigheden en normen, zodat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Wij zorgen voor een zorgvuldige afwerking, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw groene stroom.

Bij ons is ook de aansluiting op uw meterkast in vakkundige handen. Wij garanderen dat de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig gebeurt en dat uw uiteindelijke zonnepanelen installatie zowel in werking als constructie volledig veilig is.

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Thuis-batterijen

Airconditioning

Warmtepompen

EV laadstations

Onderhoud

Elektro & installatie techniek

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor verduurzamingstechnieken in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij

Dé specialist voor zonnepanelen Groningen en Drenthe

Enerdjé is een gediplomeerd en erkend zonnepanelen installateur en leverancier. Onze vakbekwame monteurs zijn intern opgeleid, houden vakinformatie bij en werken veilig en conform de wettelijke voorschriften.

Enerdjé uit Appingedam wordt erkend door openbare kwaliteitsregisters zoals: InstallQ, QBIS en Sterkin.

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Onze aanrader: DENIM Solar 405 Wp All Black

Onze Kwaliteitsgaranties:

  • Uitsluitend levering A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan