Over ons

Wie zijn wij

ENERDJÉ – Zonnestroom Installatietechniek

Wij zijn hét bedrijf op het gebied van duurzame elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan zonne-stroom installaties en laad-stations voor elektrische auto’s. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in de omgeving Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel? Uw meterkast te laten vervangen of een laadpaal te plaatsen voor uw elektrische auto? Bij ons bent u aan het goede adres. GÉÉN maandenlange wachtlijsten. In de meeste gevallen kunnen onze installateurs al binnen enkele weken bij u aan de slag!

Wij als ENERDJÉ willen duurzame energie toegankelijk maken voor iedereen. Dit doen we door A-kwaliteit producten aan te bieden voor een zeer scherpe prijs. Door de jaren heen heeft dit ons gebracht waar we nu zijn: een succesvol bedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Wij staan altijd voor u klaar. Door de korte lijnen in het bedrijf en snelle communicatie staat er altijd  een van onze adviseurs voor u klaar om u te helpen met uw vragen. We vinden het namelijk belangrijk dat elke klant goed behandeld wordt en de aandacht krijgt die het verdiend. Wij zijn pas tevreden als u, de klant, tevreden bent.

Daarom komen we voor het installeren altijd langs om samen met u een passend plan te maken voor uw wensen. Tijdens dit bezoek krijgt u een uitleg over de producten die we gebruiken en nemen we het technische gedeelte rustig met u door, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

2016

Onze vakmannen staan elke dag voor u klaar

al meer dan 10,000

panelen geplaatst

4,9/5

via Google reviews

“Ze hebben bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Ik had er geen werk van alles werd voor mij geregeld. Had er een goed gevoel bij ,goede expertise, hele aardige jongens, en en 14 panelen en een dag geïnstalleerd, top hoor! Dus als u zonnepanelen wilt raad ik deze bedrijf ten zeerste aan”

~ Evert van Dijk

‘’Geen enkele klus is onmogelijk. Wat voor de één wordt gezien als niet-haalbaar, wordt door ons gezien als uitdaging. Met deze mentaliteit zijn wij als Enerdjé waar we nu zijn en hebben we inmiddels vele klanten blij mogen maken. We hopen natuurlijk dat we in de toekomst nog veel meer mensen blij kunnen maken met één van onze diensten!’’

– Antonio