Zonnepanelen in Appingedam

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen van Enerdjé? Vele bewoners van Appingedam hebben de stap naar duurzame energie opwekking al gemaakt. Ben jij je hierop aan het oriënteren? We geven je graag de benodigde informatie.

Naar dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten plaatsen in Appingedam

Lagere energiekosten? Dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze. Tegenwoordig hebben zonnepanelen een zeer hoog rendement en een snelle terugverdientijd, vooral in tijden waarin energieprijzen hoger dan ooit zijn. Hoewel de investering in zonnepanelen aanzienlijk kan zijn, kunt u met veel zonuren uw kosten binnen gemiddeld 5-7 jaar terugverdienen en nog jaren genieten van gratis stroom, omdat onze zonnepanelen tot wel 35 jaar meegaan.

Wij bieden de installatie van uw zonnepanelen inclusief, zonder extra kosten of verborgen meerkosten achteraf. Gezien de verschillende soorten dakconstructies kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd.

Ons team van persoonlijke zonnepanelen installateurs is VCA-gecertificeerd en is volledig op de hoogte van alle werkomstandigheden en normen, zodat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Wij zorgen voor een zorgvuldige afwerking, zodat u zorgeloos van uw zonnepanelen en groene stroom kunt genieten.

De aansluiting op uw meterkast wordt op een vakkundige manier gedaan. Wij garanderen dat de installatie van uw zonnepanelen veilig gebeurt en dat uw uiteindelijke zonnepanelen installatie zowel in werking als constructie volledig veilig is.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

Trina Solar VERTEX zonnepanelen

ENERDJÉ gebruikt zonnepanelen van Trina Solar. Deze panelen met uitstekende nominale vermogens en een hoge omzettingsefficiëntie zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën en kunnen in alle marktsegmenten worden gebruikt. Een strak design, lange productgaranties en vermogen garanties.

Subsidie op zonnepanelen in Appingedam

Groningen staat bekend als de gasprovincie van Nederland. Als gevolg van de boringen zijn veel woningen beschadigd en flink in waarde gedaald. Woont u in het erkende aardbevingsgebied, heeft uw woning aardbevingsschade opgelopen en overweegt u zonnepanelen te installeren? Dan heeft u recht op de subsidie Waardevermeerdering en kunt u maximaal € 4.000,- ontvangen.

Bovendien geldt er sinds 2023 een BTW-vrije regeling voor zonnepaneelinstallaties. Hierdoor profiteert u direct van de lagere installatiekosten.

Onze aanrader: LONGI 405WP | Mono Full Black

Voordelen:

  • Bespaar tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
  • Zonnepanelen die wel 35 jaar meegaan
  • Waarde- en energielabel van uw woning omhoog
  • Wek duurzame energie op

Laat uw zonnepanelen professioneel installeren

Een professionele installatie van zonnepanelen is absoluut noodzakelijk en kan niet genoeg benadrukt worden. Als het systeem namelijk incorrect geïnstalleerd wordt, kan dit leiden tot een flinke tegenvaller in de stroomopbrengst. Daarnaast worden installaties vaak verkeerd afgesteld of wordt er gebruik gemaakt van een verkeerde configuratie, wat ook gevolgen kan hebben voor de verzekering en garantie in geval van problemen.

Bij Enerdjé werken we uitsluitend met intern opgeleide zonnepanelen installateurs. Al onze installateurs zijn bij ons in dienst en we huren geen installateurs in bij derden. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen voor de aanleg, onderhoud of reparatie van uw zonnepanelen-installatie.

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Thuis-batterijen

Airconditioning

Warmtepompen

EV laadstations

Onderhoud

Elektro & installatie techniek

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor verduurzamingstechnieken in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij