Zonnepanelen in Delfzijl

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen van Enerdjé? Vele inwoners van Delfzijl hebben de stap naar duurzame energie opwekking al gemaakt. Ben jij je hierop aan het oriënteren? We geven je graag de benodigde informatie.

Naar dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten plaatsen in Delfzijl

Als u op zoek bent naar een duurzamere manier van leven, zijn zonnepanelen een uitstekende keuze. Tegenwoordig hebben zonnepanelen een zeer hoog rendement en een snelle terugverdientijd, vooral nu de energieprijzen hoger zijn dan ooit tevoren. Hoewel een investering in zonnepanelen niet zomaar gedaan moet worden, kunt u met veel zonuren uw kosten gemiddeld binnen 5-7 jaar terugverdienen. Daarna kunt u nog jaren genieten van gratis stroom, omdat onze zonnepanelen tot wel 35 jaar meegaan.

Bij ons is de installatie van uw zonnepanelen inbegrepen. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken of wordt geconfronteerd met meerkosten achteraf. Gezien de verschillende soorten dakconstructies kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd. Ons team van persoonlijke zonnepanelen installateurs is VCA-gecertificeerd en volledig op de hoogte van alle werkomstandigheden en normen, zodat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd en tot in de puntjes worden afgewerkt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw zonnepanelen en groene stroom.

De aansluiting op uw meterkast wordt op een vakkundige manier gedaan. Wij garanderen dat de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig gebeurt en dat uw uiteindelijke zonnepanelen installatie zowel in werking als constructie volledig veilig is.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

Trina Solar VERTEX zonnepanelen

ENERDJÉ gebruikt zonnepanelen van Trina Solar. Deze panelen met uitstekende nominale vermogens en een hoge omzettingsefficiëntie zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën en kunnen in alle marktsegmenten worden gebruikt. Een strak design, lange productgaranties en vermogen garanties.

Subsidie op zonnepanelen in Delfzijl

Groningen is de gasprovincie van Nederland. Vanwege de boringen zijn veel woningen beschadigd en flink in waarde gedaald. Bent u woonachtig in het erkende aardbevingsgebied, heeft uw woning aardbevingsschade opgelopen en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? U heeft dan recht op de subsidie Waardevermeerdering en kunt maximaal € 4.000,- ontvangen.

Daarnaast geldt sinds 2023 een BTW-vrije regeling voor zonnepaneel installaties. Hiermee profiteert u direct van de lagere installatiekosten.

Onze aanrader: LONGI 405WP | Mono Full Black

Voordelen:

  • Bespaar tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
  • Zonnepanelen die wel 35 jaar meegaan
  • Waarde- en energielabel van uw woning omhoog
  • Wek duurzame energie op

Laat uw zonnepanelen professioneel installeren

We kunnen het niet genoeg benadrukken dat een professionele installatie van zonnepanelen een noodzaak is. Wanneer het systeem namelijk incorrect geïnstalleerd wordt, kan de stroomopbrengst flink tegenvallen. Ook worden installaties vaak verkeerd afgesteld of wordt er gebruik gemaakt van een verkeerde configuratie. Daarnaast is het ook nog van toepassing op de verzekering en garantie, mocht er iets mis gaan dan kan dit veel problemen geven. 

Bij Enerdjé werken we uitsluitend met intern opgeleide zonnepanelen installateurs. Alle installateurs zijn bij ons in dienst en we huren geen installateurs in bij derden. De redenatie hierachter is dat wij snel willen kunnen schakelen voor de aanleg, maar ook voor onderhoud of reparatie.

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Thuis-batterijen

Airconditioning

Warmtepompen

EV laadstations

Onderhoud

Elektro & installatie techniek

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor verduurzamingstechnieken in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij