Zonnepanelen in Groningen

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen van Enerdjé? Vele Groningers hebben de stap naar duurzame energie opwekking al gemaakt. Ben jij je hierop aan het oriënteren? We geven je graag de benodigde informatie.

Naar dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten plaatsen in Groningen

U wilt gaan besparen op de energiekosten, dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze. Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoog rendement en een snelle terugverdientijd, helemaal in tijden zoals nu waarbij de energieprijzen hoger dan ooit zijn. Een investering in zonnepanelen doet u echter niet zomaar, maar met veel zonuren haalt u uw gemaakte kosten er binnen gemiddeld 5-7 jaar al uit. Daarna geniet u nog jaren van gratis stroom, omdat onze zonnepanelen tot wel 35 jaar meegaan.

De installatie van uw zonnepanelen is bij ons inclusief. Dat betekent dat u daar niet apart voor hoeft te betalen en ook niet achteraf wordt geconfronteerd met meerkosten. Omdat er diverse soorten dakconstructies zijn kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd.

Ons persoonlijke team van zonnepanelen installateurs zijn VCA gecertificeerd en kennen alle werkomstandigheden en normen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u onbezorgd van uw zonnepanelen en groene stoom kan genieten.

Ook de aansluiting op uw meterkast gebeurt op een vakkundige manier. Natuurlijk gebeurt de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig en is ook uw uiteindelijke zonnepanelen installatie volledig veilig, zowel in werking als in constructie.  

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

Trina Solar VERTEX zonnepanelen

ENERDJÉ gebruikt zonnepanelen van Trina Solar. Deze panelen met uitstekende nominale vermogens en een hoge omzettingsefficiëntie zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën en kunnen in alle marktsegmenten worden gebruikt. Een strak design, lange productgaranties en vermogen garanties.

Subsidie op zonnepanelen in Groningen

Groningen is de gasprovincie van Nederland. Vanwege de boringen zijn veel woningen beschadigd en flink in waarde gedaald. Bent u woonachtig in het erkende aardbevingsgebied, heeft uw woning aardbevingsschade opgelopen en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? U heeft dan recht op de subsidie Waardevermeerdering en kunt maximaal € 4.000,- ontvangen.

Daarnaast geldt sinds 2023 een BTW-vrije regeling voor zonnepaneel installaties. Hiermee profiteert u direct van de lagere installatiekosten.

Onze aanrader: LONGI 405WP | Mono Full Black

Voordelen:

  • Bespaar tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
  • Zonnepanelen die wel 35 jaar meegaan
  • Waarde- en energielabel van uw woning omhoog
  • Wek duurzame energie op

Laat uw zonnepanelen professioneel installeren

We kunnen het niet genoeg benadrukken dat een professionele installatie van zonnepanelen een noodzaak is. Wanneer het systeem namelijk incorrect geïnstalleerd wordt, kan de stroomopbrengst flink tegenvallen. Ook worden installaties vaak verkeerd afgesteld of wordt er gebruik gemaakt van een verkeerde configuratie. Daarnaast is het ook nog van toepassing op de verzekering en garantie, mocht er iets mis gaan dan kan dit veel problemen geven. 

Bij Enerdjé werken we uitsluitend met intern opgeleide zonnepanelen installateurs. Alle installateurs zijn bij ons in dienst en we huren geen installateurs in bij derden. De redenatie hierachter is dat wij snel willen kunnen schakelen voor de aanleg, maar ook voor onderhoud of reparatie.

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Thuis-batterijen

Airconditioning

Warmtepompen

EV laadstations

Onderhoud

Elektro & installatie techniek

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor verduurzamingstechnieken in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij