All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Zonnepanelen laten installeren door Enerdjé

Naar dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen Professioneel en deskundig geïnstalleerd

Wij bieden professionele en deskundige installatie van zonnepanelen, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. Ons team zorgt voor een nauwkeurige en professionele montage van uw zonnepanelen, inclusief de installatie zonder extra kosten of verborgen meerkosten achteraf.

Onze VCA-gecertificeerde zonnepanelen installateurs zijn goed op de hoogte van alle werkomstandigheden en normen, zodat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Wij zorgen voor een zorgvuldige afwerking, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw groene stroom.

Bij ons is ook de aansluiting op uw meterkast in vakkundige handen. Wij garanderen dat de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig gebeurt en dat uw uiteindelijke zonnepanelen installatie zowel in werking als constructie volledig veilig is.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

Trina Solar VERTEX zonnepanelen

ENERDJÉ gebruikt zonnepanelen van Trina Solar. Deze panelen met uitstekende nominale vermogens en een hoge omzettingsefficiëntie zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën en kunnen in alle marktsegmenten worden gebruikt. Een strak design, lange productgaranties en vermogen garanties.

Dé specialist voor zonnepanelen, accu's, EV Laadstations, airconditioners en warmtepompen in Groningen, Drenthe en Friesland

ENERDJÉ is een gecertificeerd en erkend installateur in het leveren en installeren van zonnestroom installaties. Tevens leverancier en installateur van accu's, EV laadstations, airconditioners én warmtepompen.  Onze deskundige installateurs zijn intern opgeleid, houden voortdurend vakgerelateerde informatie bij en voeren hun werkzaamheden uit conform de wettelijke voorschriften, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

Als gevestigde onderneming in Appingedam zijn we geregistreerd en erkend door het enige kwaliteitsregister voor installatietechniek InstallQ, ook zijn wij lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. Om aan deze eisen te kunnen voldoen moeten wij constant kwaliteit leveren. Dit kan alleen door de installateurs goed op te leiden.

Wij concentreren ons op de regio en hebben ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Een persoonlijk adviesgesprek is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. We komen graag bij u langs om u te adviseren.

Onze Kwaliteitsgaranties:

  • Uitsluitend levering A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Thuis-batterijen

Airconditioning

Warmtepompen

EV laadstations

Onderhoud

Elektro & installatie techniek

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor verduurzamingstechnieken in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij