Service

Bij de kwaliteit die ENERDJÉ levert hoort ook een degelijke dienst na verkoop. Bij ENERDJÉ staat nazorg hoog in het vaandel. We helpen u om antwoord te vinden op al uw vragen en helpen bij het oplossen van storingen.

Het onderhoudscontract zonnepanelen en installaties

Het bieden van een excellente service is een van de speerpunten van Enerdjé. Niet alleen bij onze producten en installatie maar ook voor onze service streven wij naar de “Enerdjé kwaliteit”.
Daarom biedt ENERDJÉ nu ook een onderhoudscontract zonnepanelen aan voor grote PV systemen voor het optimale onderhoud van uw zonnepanelen.

APK voor zonnepanelen

Bij ENERDJÉ hechten we veel waarde aan service. Daarom hebben wij de APK voor zonnepanelen geïntroduceerd. Vooral bij oudere systemen, die destijds nog niet online konden worden gemonitord, is het raadzaam om ons team van experts een grondige inspectie te laten uitvoeren om te controleren of alles naar behoren werkt en de beoogde opbrengst wordt behaald. Tijdens de APK voor zonnepanelen zal een volledige inspectie van het PV systeem plaatsvinden volgens de richtlijnen van de NEN1010/ NEN-IEC 62446. Hierbij maken we gebruik van een warmtebeeldcamera om eventuele hotspots op te sporen. Indien nodig kunnen kleine reparaties ter plaatse worden uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd in een APK? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@enerdjé.nl voor meer informatie.

Onze kwaliteitsgaranties

  • Uitsluitend levering van A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

Onze services

BTW teruggave

De teruggave wordt geheel voor u verzorgd. Wij zorgen voor de contacten met de Belastingdienst, houden de termijnen in de gaten, vragen de BTW terug en verzorgen de vrijstelling na de teruggave zodat u niet meer wordt ‘lastig gevallen’ door de Belastingdienst. De fiscus stort intussen, binnen 3-5 maanden na het verzoek, de BTW terug op uw bankrekening.

Advies op maat

Welke set-up zonne installatie is het meest geschikt voor uw situatie, we kunnen dit uiteraard op locatie met u bespreken. Ook maken we dan direct een dakscan inclusief lichtomgeving.

Garantie

Standaard krijgt u 1 jaar garantie bij een PV installatie van Enerdjé. Op de zonnepanelen gelden variërende tarieven van 15 tot 25 jaar.

Klantenservice

Bel ons gerust als u een afspraak wil maken, vragen heeft over een offerte, of vragen over de werking van uw systeem.

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij